Comfort

Festivalkoorts

Het is weer zover. Overal ter wereld stromen elk weekend de desbetreffende festivalterreinen vol met muziekliefhebbers en mensen die zin hebben in een ontspannen feestje. Ook bij ons staan de komende weken weer heel wat leuke weekends op het programma: Pukkelpop, Marktrock Leuven, Dranouter, CrammerocK en dan tellen we de vele andere feesten niet mee.

Naar zo’n festival gaan, dat betekent niet alleen genieten van urenlang live muziek maar ook de hele sfeer die errond hangt. En festivalgangers hebben redelijk wat voorbereidingen te doen. Logeer je op de camping naast het festivalterrein dan moet je zorgvuldig plannen hoe je zoveel mogelijk gerief in je rugzak en armen kan dragen, hoe je je tent het best positioneert en welke extra’s je nodig hebt om die 4 of 5 dagen festival zonder al te veel kleerscheuren door te komen.

Naast de muziek is ook de sfeer rond het festivalterrein van onschatbare waarde. Elk jaar opnieuw vind je naast de typische hamburgertentjes ook meer en meer gezondere en leukere plekken om een hapje te eten. En op het gras zitten, doe je al helemaal niet meer! Trendy zitzakken in felle kleurtjes zijn de dag van vandaag onlosmakelijk met festivalterreinen verbonden. Er wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Heb je dit jaar geen festivaltrip gepland maar ben je wel grote fan van die zitzakken? Goed nieuws! Je koopt ze in verschillende maten en kleuren bij Meubelklik en bovendien aan een zeer voordelig prijsje.

Tot op de wei?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply