boxspring voordelen
Comfort, Tips

Voordelen van een boxspring

Boxsprings zijn ontzettend populair! Op zoek naar een nieuw bed? Benieuwd waarom er zoveel mensen kiezen voor een boxspring? Bekijk dan zeker eens deze voordelen van een boxspring.

Sluit aan bij je interieur

Zoals de naam al doet vermoeden, bestaat een boxspring uit boxen. Deze hebben een textiel of lederen bekleding. Met deze materialen kan je alle richtingen uit, wat minder het geval is bij hout of metaal.

Je kan kiezen uit een waaier aan kleuren en stoffen, die geschikt zijn voor jouw interieur. Ga je voor de finishing touch? Kies dan voor een hoofdbord en maak je bed helemaal af.

Luxueuze uitstraling

Een boxspring straalt één en al luxe uit. Deze worden niet voor niets gebruikt in hotelkamers. Wie droomt er nu niet van een luxueus bed, dat qua materialen en kleuren perfect aansluit bij het interieur van je slaapkamer?

voordelen boxspring slaapcomfort

Extra slaapcomfort

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. De technische ontwikkelingen staan bij een boxspring verder dan bij een ledikant, wat leidt tot meer slaapcomfort.

Dankzij een dubbele of driedubbele ondersteuning en speciale matrassen met vering geniet je optimaal van een zalige nachtrust.

Voor iedere soort slaper

Iedereen slaapt anders. Of je nu op je rug, buik, zij, of zelfs ondersteboven ligt, een boxspring is ideaal voor iedere houding. Bovendien maakt een boxspring het mogelijk om zo goed als iedere soort matras te kiezen en te vervangen indien nodig.

online boxspring kopen                                                                 Boxspring CUPIDOBoxspring DONEMI

Betere ventilatie

Wat beter dan in een propere en frisse slaapkamer binnenwandelen op het einde van je dag? Door de open ruimte en de structuur van de veren in de matras ventileert een boxspring beter dan eender welk ander bed.

Duurzaamheid staat voorop

Een boxspring is uiterst stevig en bevat binnenvering. In vergelijking met een lattenbodem is een boxspring veel beter bestand tegen de druk van ons lichaam. Daarnaast zijn de matrassen van een boxspring doorgaans van een hogere kwaliteit en kennen ze een langere levensduur.

Heb je graag wat afwisseling? Met nieuwe bekleding is je boxspring weer zo goed als nieuw.

Vriendelijk voor je portemonnee

Waar de boxspring vroeger aan de ietwat duurdere kant was, is de boxspring tegenwoordig schappelijk in prijs. Kijk maar in onze webshop!

Met deze voordelen van een boxspring hoef je niet langer te twijfelen. Een boxspring is de ideale aanvulling in jouw slaapkamer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply