tips thuisvakantie
Tips

Staycation tips: vakantie in eigen huis (en tuin!)

Wie zegt dat je tijdens je vakantie ver weg moet? Je kan je vakantie ook gewoon vieren in je eigen huis. Een staycation! Ik geef je alvast enkele tips voor een geslaagde thuisvakantie!

Uitgebreid ontbijten

Geen luxeresort dit jaar, maar gewoon lekker thuis. Maar waarom zou je niet uitgebreid genieten van je ontbijt? Met een ontbijtmeubel smaken die croissants, vers geperst sinaasappelsap, fruit, … nog zo heerlijk!

ontbijt staycation

Relaxen in je tuin

Een eigen tuin is een echte meerwaarde voor een geslaagde staycation. Als het zonnetje schijnt, zit je waarschijnlijk liever buiten dan binnen. Kleed daarom je tuin net zo gezellig aan als binnen.

Houd je van avontuur? Ga dan kamperen met je gezin. Je hoeft daarvoor helemaal niet naar de Ardennen. Het kan gewoon in je tuin! Zoek een leuk plekje om even te relaxen in je hangmat of hangtent.

tuin hangtent

Cacoon SINGLE GroenHAWAII Pacific Spreidstok HangmatSONRISA Lime Hangmat

Of lees je favoriete boek terwijl je de frisse lucht opsnuift vanuit je schommelstoel.

Ben je van plan om wat vrienden uit te nodigen? Plaats dan enkele sfeerlampen of hang een lampensnoer en je tuinfeest is gegarandeerd geslaagd. Een tapijt onder je tuinset zorgt algauw voor een gezellige, huiselijke sfeer. Aperitieven in je loungezetel, waarom niet? Deze past zowel binnen als buiten en geeft een fraaie toets aan je tuin. Niets boven een heerlijke zomerbarbecue in je tuin. Een mooi aangeklede tafel of tuinbank zorgt voor dat tikkeltje extra gezelligheid. Bij een tuintafel horen natuurlijk ook geschikte tuinstoelen. Zoek af en toe de schaduw op door een tuinparasol te plaatsen. Zo kan je genieten van je favoriete hoekjes zonder dat je last ondervindt van de zon.

staycation tuindecoratie

ONDARRO Schommelstoel NaturelAPOLLO SfeerlampORHPE Parasol

Een thuisvakantie is niet alleen voordelig voor je portemonnee, je bespaart je ook een heleboel vakantiestress. Volg deze tips en beleef een heuse staycation.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply