Tips

Verlengd weekend

De zon is weer op post, de temperaturen zijn gestegen, winterkleren worden opgeborgen, we zijn officieel in de laatste rechte lijn naar de zomer. Mei staat voor de deur en dat betekent verlengde weekends! Maar hoe vul je zo’n verlengd weekend nu het best in? Voor sommigen is het dé tijd om es een weekendje weg te gaan, voor anderen dan weer tijd om wat klussen in huis of tuin te doen. Hier enkele tips om het allerbeste uit je verlengde weekends te halen!

smiling couple with map in the city Weekendje weg?

Met het zachte lenteweer is een verlengd weekend het ideale moment om er eens op uit te trekken. De mogelijkheden voor een weekendje weg zijn eindeloos. Trek er een weekendje op uit met je partner, je gezin, je familie of je vrienden en ga even uitwaaien in andere lucht. De zee, de Ardennen, de Noordeburen, Frankrijk, mogelijkheden zat. Een weekendje weg blijf natuurlijk de meest ideale manier om helemaal tot rust te komen en als herboren aan een nieuwe werkweek te beginnen. Mag het wat verderweg? Talloze Europese steden liggen op enkele uurtjes vliegen. Niet alleen ben je tijdens een citytripje even weg van huis maar je dompelt je ondertussen ook nog eens onder in aan andere cultuur. Win-win!

iStock_000003955155_LargeEvenementenkalender

De lente brengt meestal een spiksplinternieuwe evenementenkalender met zich mee. Vele grote en kleinere steden organiseren kermissen, rommelmarkten, kleine en grote festivals, openluchtconcerten, tentoonstellingen,… Voor elk wat wils! Hou de eventpagina’s, sociale media en websites die je interesseren in de gaten en plan leuke uitstapjes! Ook in eigen stad of land kan je even je hoofd leegmaken!

 

iStock_000029593154_LargeLekker eten en drinken

Verlengde weekends zijn hét ideale moment om eens dat nieuwe restaurantje, die nieuwe koffiebar of dat leuke winkeltje te gaan bezoeken. Je bent niet gehaast, boodschappen kan je niet doen want winkels zijn gesloten en als het weer een beetje mee zit kan je urenlang op een terrasje zitten mensenkijken. Hoe zalig is dat?! Maak alvast een lijstje van welke plekjes je graag wil bezoeken en ga erop af!

 

Father and son painting fenceKlusserdeklus

Het is cliché en absoluut niet sexy maar een verlengd weekend is ook het uitgelezen moment om die klusjes in huis eens aan te pakken. Bij mooi weer kan je een hele dag in de tuin klussen, bij slecht weer kan je binnen ongetwijfeld aan de slag. Met een leuk muziekje, lekkere tussendoortjes en een welverdiende aperitief voor achteraf kan je alleen maar tevreden zijn van je resultaat!

 

serious couple choosing place for pictureRe-decorate

Geen tijd of zin om veel weg te gaan tijdens zo’n verlengd weekend maar heb je graag iets om handen? Dan is het altijd een idee om je huis een opfrissing te geven. Neem de tijd om eens goed op te ruimen, meubels van plaats te veranderen, nieuwe foto’s op te hangen, misschien zelfs de tijd nemen om eens die nieuwe meubelen te bestellen die je al zo lang wil! En maak je geen zorgen want online spelen verlengde weekends niet mee, daar heb je 24/7 alles zomaar ter beschikking zoals op Meubelklik.be

Ieder geniet op zijn of haar manier van verlengde weekends: door ergens naartoe te trekken, veel te sporten, lekker niks te doen, leuke uitstapjes te plannen of gewoon in huis te klussen. Het allerbelangrijkste van zo’n verlengd weekend is dat je er met volle teugen van geniet en met een ontspannen gevoel opnieuw in het leven duikt.

Enjoy!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply