Boekenrek
Tips, Trends

Boekenrekken: de tofste ideeën

September is nu echt wel in zicht, het schooljaar staat voor de deur en een ideale manier om toch nog te genieten van je laatste dagen vakantie is het lezen van een goed boek. Een gezellig hoekje, een comfortabele zetel en vooral een goed boek, meer heb je niet nodig. Of toch. Eenmaal aangekocht of uitgelezen mogen je boeken ook een mooie plek in huis krijgen. Wij geven je alvast leuke ideeën om toffe boekenrekken te creëren.

Gebruik de hoeken

Leuk voor in kinderkamers of kleinere ruimtes is de hoeken gaan gebruiken om je boekenrek in te plaatsen. Plaats het rek bijvoorbeeld in een hoek met op de muur ernaast een leuke tekening zoals een boom. Leg hier nog een leuke zitzak neer of hang er een hangmat naast en je tovert in een mum van tijd een ultra cosy ruimte voor je kids. Leesplezier verzekerd!

De gekste vormen

Voor kinderen maar ook vast en zeker voor volwassenen kan je ook een boekenrek in een uitzonderlijke vorm in huis halen. Zo kan je een ronde vorm nemen, letters waar boeken in liggen, een tekstballon, het logo van Batman, … Je kan het zo gek niet bedenken. De handige Harry’s onder ons kunnen natuurlijk ook zelf eentje bouwen. Online vind je heel wat leuke ideetjes en tips over hoe je op een snelle en originele manier een uniek boekenrek kan maken. Ben je toch niet zo handig aangelegd? Neem dan een kijkje in ons aanbod boekenrekken, er zit vast en zeker wel iets tussen wat je leuk vindt.

Boekenrekken.gekste vormen

Groen

Hou je meer van het rustgevende? Misschien kan je dan je boekenrek in het groen zetten. Plaats er niet alleen boeken maar ook enkele plantjes  op de planken of bevestig de planken op een stevige tak met groene blaadjes. Natuurlijk kan je er ook altijd voor kiezen om een rek in de vorm van een boom te plaatsen en deze in toffe kleuren te verven. Creëer er een leuk hoekje bij met een zitzak of een gezellige lamp en je kan optimaal genieten van de lectuur die je gekozen hebt.

Implementeer

Wil je geen extra kast kopen of heb je weinig plaats ter beschikking? Wees creatief en implementeer je boekenrek in iets wat je al in huis hebt. Zo kan onder de trap een ideale plaats zijn. Enkele planken plaatsen tegen de wand en het rek kan gevuld worden. Of heb je misschien nog een muur vrij maar niet veel plek ervoor? Er zijn hele leuke manieren om toch boeken te plaatsen op oppervlaktes die weinig plek bieden. Haal inspiratie online en ga aan de slag.

Geef je boeken een mooie of creatieve plaats in huis en kies voor originele boekenrekken. Een ideale manier om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Neem een kijkje op de website om leuke boekenrekken te ontdekken maar ook comfortabele zetels, leuke verlichting en toffe bijzettafeltjes. Een boek lezen wordt alleen maar leuker in zo’n gezellig leeshoekje!

Bewaren

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply