Maak je huis herfstklaar
Tips, Trends

Herfst in huis

De herfst is officieel begonnen. De warme dagen zijn voorbij, de dagen worden korter, maar geen nood want ook de herfst is een heerlijk seizoen. Met enkele eenvoudige tips breng je herfst in huis en creëer je een gezellige sfeer waar iedereen vrolijk onder blijft.

Schoonmaak

Start met een grote schoonmaak in huis. Gooi oude kleren weg, schoenen die je niet meer draagt, plooi alles eens opnieuw. Wie weet zijn er zelfs enkele meubelstukken die aan vervanging toe zijn.

Neem ook eens je voorraadkast onder de loep. Gooi alles weg waar de houdbaarheidsdatum van overschreden is of wat er echt niet meer gezond uit ziet. Misschien is dit het ideale moment om voorraadpotten aan te schaffen. Zo kan je alles mooi sorteren en opnieuw inkopen gaan doen.

Kleur

Kleuren zijn tijdens de herfst echt belangrijk. Om je huis herfstklaar te maken kan je kiezen voor een nieuwe hoofdkleur in je interieur. Ga bijvoorbeeld voor oranjebruin, olijfgroen of bordeauxrood. Je hoeft niet alles opnieuw te schilderen of behangen. Enkele leuke accessoires, verlichting of meubelstukken zijn al voldoende. Heb je enkel lichte kleuren in je interieur? Gebruik dan zwarte accenten, die geven ook direct een warm gevoel in huis.

Maak je huis herfstklaar.kleur

Planten

De zomer is niet het enige moment om planten in huis te halen. Haal leuke binnenhuisplanten en haal ook zo herfst in huis. Je kan ook zelf leuke accessoires maken met elementen van planten of bomen. Zo kan je bladeren drogen en ophangen aan fijne draadjes of takken gelijk snijden en op een glas kleven. Stop er nog een kaarsje in en je maakt het heel gezellig.

Maak je huis herfstklaar.planten

Accessoires

Om je interieur helemaal af te werken kan je heel gezellige en zachte accessoires gebruiken om je interieur warm te maken. Zo kan je een zachte plaid op je zetel leggen maar ook leuke kaarsen in huis halen. Gebruik geurkaarsen met een typische herfstgeur om zo je interieur helemaal tot zijn recht te laten komen.

Gebruik dus deze tips en haal herfst in huis dankzij deze tips. Bovendien vind je heel wat leuke items op de site van Meubelklik!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply