woontrends 2017
Trends

Interieurtrends 2017

Kussens, schilderijen, tapijten, dekens, spiegels, verlichting: er zijn genoeg manieren om onze woningen aan te kleden. Ook met de kleur op de muur doe je je eigen ding. Maar toch zijn er dit jaar ook weer een aantal nieuwe woontrends. Wat zijn de interieurtrends 2017? Je leest het hieronder!

Natuurlijke materialen

Voor 2017 kan je in je woning het best kiezen voor natuurlijke materialen. Naast het vanzelfsprekende hout, passen natuursteen, brons en messing ook in het plaatje van natuurlijke materialen. Om je interieur te voorzien van meer warmte, kan je werken met plantjes in terracotta potten.

De Pixel Mat salontafel in mintkleur, zwart of wit is handgemaakt en bestaat uit een tafelblad van mangohout.

Groen

Een eenvoudige trend van dit jaar: groen in je huis! Doe dat door middel van groene verf op de muren of nog beter: kies voor de natuur in je interieur en schaf je een aantal kamerplanten aan. Die brengen meteen leven in huis. Je kan deze trend combineren met de natuurlijke materialen en de planten in terracotta potten plaatsen.

terracotta interieurtrends

Tapijten

De vloerkleden zijn opnieuw hot in 2017. Heb je thuis nog geen exemplaar? Bij Meubelklik vind je heel wat exemplaren terug, in allerlei kleuren en met verschillende prints erop! Fan van patchwork? Of heb je het eerder voor grafische prints? Je vindt bij Meubelklik ook de standaard eenkleurige tapijten of voor een rond exemplaar.

Glanzende stoffen

2017 is glans en glamour! Velours en fluweel zijn helemaal in dit jaar. Ze geven een luxueuze uitstraling aan je interieur. De materialen vind je vooral terug in banken, stoelen, kussens, plaids en gordijnen.

velours interieurtrends

Dankzij dit overzicht van interieurtrends kan je zelf aan de slag gaan bij je thuis! Snuister hier eens door het aanbod van Meubelklik.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply