trend koper interieur
Trends

Trend: koper in huis

Misschien had je het zelf al opgemerkt, maar koper is al een tijdje dé interieurtrend. Het komt terug in allerlei woonaccessoires en verlichting, maar met welke kleuren en woonstijlen kan je deze trend nu het best combineren? Inspiratie voor de nieuwste trend koper en je interieur kan je hieronder terugvinden.

Woonstijlen

Koper als interieurtrend valt perfect te combineren met bijna iedere woonstijl. Modern, bohémien, design, industrieel of klassiek: koper past overal. Kies in je woning dan wel voor meerdere koperen accessoires. Deze kleine veranderingen alleen al zullen zorgen voor een totaal nieuwe interieurlook.

koperen lampThink small

Om trendy te zijn moet je niet heel je interieur omgooien en kasten en tafels in een koperen kleur aanschaffen. Denk eerder klein om de trend koper te integreren in je interieur: ga voor de details en tover met een koperen vaas, leuke hanglamp, kleine potjes of vaas je woning helemaal om. Heb je veel koperen muntjes die je niet gebruikt? Steek ze dan allemaal samen in een glazen fles of bokaal voor een leuke koperen touch in je living of slaapkamer.

Warme kleur

Koper is ideaal als kleur om je interieur een warme gloed te geven. Ze straalt naast gezelligheid ook veel warmte uit. Voor de meest ideale kleurencombinaties in je interieur kies je met koperen woonaccessoires het best voor een oudroze, witte, zwarte of blauw/grijze kleur op de muren. De koperen hanglamp Klixx komt bijvoorbeeld het beste tot zijn recht in een donkerblauwe of grijsachtige slaapkamer met accessoires in oudroze. Maak het plaatje af met enkele kleinere koperen accessoires zoals een kaarshouder, een nachtkastje of een leuke schaal.

De trend koper integreren in je interieur is dus helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Nu kan je zelf aan de slag gaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply