Trends

Woontrends 2015

Gerenommeerde woonblogs zijn het er over eens, in 2015 haalt u de natuur in huis, kiest u voor ambachtelijke materialen en schuwt u geen kleur in uw interieur. We zetten de belangrijkste woontrends voor u op een rijtje.

Botanisch wonen

Haal groen binnen. Planten in potten, planten in vazen, zelfs planten aan de muur. Fris uw huis letterijk op met wat groen van buiten of hang foto’s en posters van planten en bloemen aan de muur. Om het nog specialer te maken, kunt u ook planten of bladeren drogen en inkaderen. Een handige bloementafel kan in zo’n gevallen wel handig zijn. Of u kunt uw interieur een extra speciale toets geven met een decoratieve houten paddenstoel.

Industrieel metaal

We keren terug in de tijd en halen grove, industriële materialen binnen. Vorig jaar moest je koper binnenhalen, dit jaar voorzie je best wat gouden en zelfs zilveren elementen in je interieur. Een poster met gouden letters, een hanglamp met een metalen look, stoelen met een zilveren afwerking. De drie edelmetalen pasen prachtig samen en geven bovendien een authentiek karakter aan je woning.

Ambachtelijk gemaakt

In een tijd waarin we elke klus zo snel mogelijk geklaard willen zien, keren we voor ons meubilair terug naar handgemaakte stukken. Rieten opbergmanden, massieve houten kisten als salontafel, geborduurde kussens,… kortom, gezelligheid troef dit jaar in uw interieur.

Kleur

Schuw geen kleur in uw interieur. Alle kleuren mag je combineren, doe eens lekker gek. Combineer verschillende prints en patronen, stap af van wat u tot nu toe gedaan hebt en lap de regels aan uw laars. Kies voor kleurrijke stoelen zoals die van Consilium Woody en combineer de verschillende kleurtjes rond 1 tafel. Hang kleurrijke posters aan de muur of kies voor een warme tafellamp.

Sorry:
- Please recheck your ID.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply